Szerezzen ügyfeleket költséghatékonyan, Google keresőoptimalizálással!

A keresőoptializálás (SEO – Search Engine Optimization) magába foglal minden olyan tevékenységet, melyek előrébb juttatják weboldalát a különböző keresőkben.

Munkánk segítségével weboldala az előre meghatározott kulcsszavakra a keresők (pl. google.hu) számára könnyebben megtalálhatóvá válik, szemben azokkal a konkurensekkel, akik ugyanazokat a kulcsszavakat választották.

Fontos megjegyeznünk, hogy keresőoptimalizálásnál a várható eredmények nem feltétlenül azonnal – gyorsan jelentkeznek mint a Google AdWords esetében, illetve általános kifejezésekre nem végzünk SEO munkákat. (Pl. “szállás” helyett budapest szállás-ra optimalizálunk.)

A Google “nem a miénk”, a keresőoptimalizálásban garanciát nem vállalhatunk az első helyért, arra azonban igen, hogy a legjobb tudásunk szerint járunk el, aminek természetesen eredményei is vannak. Ezekről örömmel adunk tájékoztatást.

A keresőoptimalizálás során egyeztetjük az igényeket és lehetőségeket, megvizsgáljuk jelenlegi weboldalát, összeállítjuk a megfelelő kulcsszavakat, melyekre történik az optimalizálás.