Google Adwords hirdetésekkel ott lehet a Google találatok első oldalán, gyorsan és költséghatékonyan megelőzheti a versenytársait: abban a pillanatban, amikor a vásárlók éppen azt keresik amit Ön kínál. A Google AdWords hirdetésekkel gyorsan, fókuszálva és mérhetően lehet bemutatni vállalkozásunkat, hirdetni ajánlatainkat.

Mivel azonban a Google AdWords egy rendkívül összetett és szaktudást igénylő rendszer, időt és pénzt spórolhat azzal, ha szakértőkre bízza kampányai kezelését.

Mennyibe kerül és hogyan működik a Google AdWords hirdetés?
A Google AdWords kattintás alapú rendszer, így Ön akkor fizet, amikor valaki rákattint a hirdetésére, maga a megjelenés nem kerül pénzbe. Célunk, hogy Ön minél kevesebbet fizessen egy kattintásért, és megnöveljük az értékes látogatók számát, akikből vásárlók lehetnek.

Költsön kevesebbet reklámra, szerezzen több ügyfelet!
Havi díjas konstrukcióban menedzseljük ügyfeleink Google AdWords kampányát, akik az eredménytelen reklámok helyett, költséghatékonyan kívánnak hirdetni célközönségük felé.

Megtervezzük és elindítjuk a Google AdWords kattintás alapú hirdetéseit, és folyamatosan figyelemmel kísérjük, optimalizáljuk a jobb eredmények érdekében. Igény szerint új hirdetéseket üzemelünk be, vagy átszerkesztjük a meglévőeket. Velünk időt és pénzt spórolhat meg.